Hirdetés

Címkék

0.nap (1) 1.nap (1) 2.nap (1) 3.nap (1) 4.nap (1) 5.nap (1) 6.nap (1) 7.nap (1) Címkefelhő

0.nap: beköltözés

2014.01.13. 11:31 :: tvonline

Aurelio, Alexa, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza már túl vannak az első koccintáson ott, ahova mindannyian vágytak. Az első hat játékos mostantól naponta kap egy-egy új vetélytársat, akikkel megküzdhetnek a ValóVilág 6 fődíjáért.

Éjjel-Nappal Budapest Lali egész nap meztelenül mászkálna a villában:

Aurelio a 23 éves Svájci életművész srác!

A VV6 első beköltözője édesapjával él, akit mindenkinél jobban szeret és tisztel, hiszen tizenhat éves kora óta csak ő van neki, akkor ugyanis édesanyja elhagyta őket.

Az érzékeny Alexa:

Alexa szerint édesanyja nagyon konzervatívan nevelte, ebből viszonylag kevés látszik a rózsaszín szobában lakó lányon, aki nevetést, hisztit, és drámát visz majd ígérete szerint a Villába.

Charlotte, a férfifaló

saját bevallása szerint ötszázig számolta szexpartnereit, aztán rájött, hogy fölösleges számon tartani, inkább csak kiélvezi a velük töltött pillanatokat. A szexmániás lánynak nincsenek barátnői, ugyanis mindenki megsértődött rá, amikor lefeküdt a pasijával, Charlotte ugyanis többre tart egy jó szexet, mint egy barátságot, és azt ígéri, hogy a Villában is minden fiút ki fog próbálni az ágyban.

Az első 3 beköltöző:

A csodabogár Simon:

Nem csak négy számmal nagyobb pulóverével, hanem hű fegyverhordozójával, egy plüsshörcsöggel botránkoztatta meg a nézőket!

Zsolt, a macsó:

. A kispesti fiú azt mondja, saját környékén minden lányt kívülről-belülről ismer, most azonban néhány hónapja állandó barátnője van, aki nem támogatta abban, hogy jelentkezzen a ValóVilágba. Zsolt nem biztos benne, hogy ki fogja bírni szex nélkül a műsor végéig, de barátnője miatt megpróbálja majd türtőztetni magát.

Az elődök véleménye:

Simon és Zsolt beköltözése:

Iza a spontán lány

Iza igazi pesti lány, aki imád vásárolni, bulizni, és nem utolsó sorban szingli, aki ha talál a Villában olyan fiút, aki megfelel az ízlésének, akkor bármit el tud képzelni vele.

Attila kedvence Iza

Iza beköltözése

Cikkek:

Fotókon a ValóVilág villa: http://www.femina.hu/hazai_sztar/kepes_cikkek/valovilag_6_villa_belulrol

Ők az első beköltözők: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ok-lesznek-a-valovilag-luxusbortonenek-elso-lakoi-2230923

SzexVV lesz az idei ValóVilág: http://www.storyonline.hu/hirek/szexvv_lesz_idei_valovilag/45409/

Bunkó pasi költözik ma a villába: http://www.hir24.hu/bulvar/2014/01/13/bunko-pasi-koltozik-ma-villaba/

Holnapi előzetes:

Nektek ki a kedvencetek a VV 6-ban?

Az előző napi történésekből az összefoglalókat mindig a következő napon fogjuk közzé tenni!

Szólj hozzá!

Címkék: 0.nap

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilagoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr265756137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása